Ambulante porodične medicine u novoizgrađenom bloku Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.12.2018. 08:31

Ambulante porodične medicine Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ Kotor Varoš počele su da rade u novoizgrađenom bloku ove zdravstvene ustanove.

Porodični ljekari su smješteni na spratu objekta u čijem prizemlju se već nalazi Hitna pomoć.

Ambulante porodične medicine preseljene su u moderno opremljene prostorije u kojima je nova savremena oprema i namještaj.

Direktor Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon” Vladimir Bibić rekao je da će porodična medicina od sada biti na jednom mjestu i da će time rad biti još efikasniji i usluga građanima podignuta na viši nivo.

„Otvaranjem novog bloka kotorvaroški Dom zdravlja je, osim najsavremenijih usluga porodične medicine i hitne pomoći, dobio stomatologiju, ginekologiju, pedijatriju, laboratoriju, higijensko-epidemiološku zaštitu, kao i usluge 10 konsultanata za različite oblasti dijagnostike i zdravstvene zaštite“, istakao je Bibić.

Dom zdravlja raspolaže sa devet timova porodične medicine, koji brinu o zdravlju oko 12.500 registrovanih pacijenata.

Do kraja godine traje registracija i preregistracija pacijenata, a iz Doma zdravlja su pozvali građane da se registruju na vrijeme kako bi im mogli pružiti kvalitetne zdravstvene usluge.

Izvor : opstinakotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…