Aneks kino sale u Kotor Varošu dobija novi izgled

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.12.2017. 15:17

Započeli su radovi na izradi fasade na objektu aneksa kino sale u Kotor Varošu.

„Utopljavanjem objekta obezbijedićemo bolje uslove za boravak djece iz produženog boravka koji trenutno borave u aneksu kino sale. Planiramo u narednom periodu da u ovaj objekat preselimo štampariju koja je ove godine pokrenuta kao nova poslovna aktivnost Centra“ – rekao je Dragan Zeljković, v.d. direktora JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“.

Radove finansira „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš iz sredstava kapitalne pomoći Opštine Kotor Varoš, a nakon izvedenih radova zgrada će dobiti potpuno novi izgled.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…