Anketa KVorum.net-a: Budući načelnik je Zdenko Sakan (Savez za promjene)

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.09.2016. 15:11

Prema anketi u kojoj su učestvovala 94 lica budući načelnik Kotor Varoša biće Zdenko Sakan sa osvojena 34 glasa ili 36,170 %. Odmah iza njega je Goran Kušljić (SNSD) sa osvojenih 28 glasova ili 29,787 %. U obzir moramo uzeti samo da su u anketi učestvovali korisnici interneta to jest posjetioci portala.

Na trećem mjestu nalazi se Đuro Krčić (DNS) sa 17 glasova ili 18,085%, Predrag Tešić (SP) je zauzeo 4. poziciju sa 12 klikova ili 12.765% glasova. 

Posljednja mjesta su zauzeli Ahmet Čirkić (SDA) sa dva glasa tačnije 2,127% i Čedo Tepić (Nezavisni kandidat) sa jednim glasom to jest 1,063%.

S obzirom da su svi portali na Kotorvaroškoj opštini objavili ineresantne rezultate anketa, sa nestrpljenjem očekujemo rezultate 2. oktobra. 

Ova anketa je sranački nepristrasna, glasati se moglo samo jednom sa jedne IP adrese.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…