Arsenije Bubić dobio poziv da brani boje Srbije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.02.2016. 13:45

Mladi prvotimci Borca m:tel, Srđan Mijatović (Banja Luka) i Arsenije Bubić (Kotor Varoš), dobili su poziv da nastupe za kadetsku reprezentaciju Srbije (1998. godište i mlađi).

Priliku da pokažu raskošni talenat mladi Banjalučani imaće na prijateljskim utakmicama koje izabranici selektora Aleksandra Savića igraju od 26. do 28. februara protiv vršnjaka iz Rumunije i Finske.

Utakmica protiv reprezentacije Finske na programu je danas od 16.30 časova u Kanjiži, dok će u subotu ili nedjelju odmjeriti snage sa najboljim mladim rukometašima Rumunije u Banatskim Karlovcima, Vršcu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…