Asfaltiranje kruga Doma zdravlja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.12.2017. 12:27

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan obišao je danas radove na asfaltiranju pristupne ulice i uređenju kompletnog kruga Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“, za čiju namjenu je opština Kotor Varoš izdvojila 95.229 KM.

„Svjesni smo koliki je problem pacijentima predstavljao put pun rupa i zato smo delegirali ovaj projekat u okviru kapitalnih investicija koje realizuje opština Kotor Varoš“, rekao je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i izrazio nadu da će vremenske prilike poslužiti izvođače radova da ovaj projekat okončaju danas.

Kotorvaroški Dom zdravlja ove godine ima 12.308 registrovanih pacijenata u devet timova porodične medicine.

„U razne investicije u okviru Doma zdravlja u prethodne dvije godine je uloženo oko dva miliona maraka, čime je nivo usluga podignut na znatno viši nivo. Činimo sve kako bi Kotorvarošani imali što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu“, istakao je Sakan.

Izvor: Centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…