Bacio suzavac, dva lica povrijeđena

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.10.2016. 12:39

Dvadesetpetogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali B.Š. uhapšen je nakon što je u ugostiteljskom objektu "Pančita" u Kotor Varošu bacio suzavac usljed čega su dva lica zadobila povrede.

Suzavac je bačen sinoć u 18.30 časova, a lice B.Š. su u 19.40 časova uhapsili pripadnici Policije iz Kotor Varoša, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Povrijeđenim licima ukazana je ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Kotor Varoš.

Policija iz Kotor Varoša izvršila je uviđaj, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo, koje je naložilo da se u redovnoj proceduri protiv B.Š. dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Nakon ispitivanja uhapšeni B.Š. je pušten na slobodu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…