Banjalučki planinari u nedjelju na izletu u kanjonu Cvrcke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.07.2016. 13:57

Planinarsko – alpinistički klub ”Samit” iz Banjaluke, u nedjelju, 31. jula, organizuje jednodnevni izlet u kanjonu rijeke Cvrcke u Kotor Varošu.

"Učesnici mogu doživjeti prave čari prirode, od pećina, preko vodenih bukova, do stjenovitih litica i slapova. U samom kanjonu nalazi se i nekoliko starih vodenica" , rekli su u Samitu.

Kanjon rijeke Cvrcke se nalazi na sat vremena vožnje od Banjaluke do Kotor Varoša, Vrbanjaca, a svi oni koji se upute na ovu zabavnu avanturu mogu očekivati padove preko klizavih stijena, neplanska kupanja, dobro druženje i prelijepo jedinstveno okruženje, netaknutu prirodu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…