Bivšem golmanu RK ”Borac” Petru Jokanoviću priznanje u Rumuniji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.08.2016. 06:54

Bivši golman rukometnog kluba ”Kotor Varoš” i banjalučkog Rukometnog kluba ”Borac” Petar Jokanović sjajno je ušao u novu sezonu. Njegov tim Odorhei je osvojio turnir sa tri pobede.

Oni su ostvarili tri pobede Munisipal 36:30, Resitu 33:26 i Dunareu 27:24 i bili najbolja ekipa

Nekadašnji golman nekoliko premijerligaških timova iz Bosne i Hercegovine je proglašen za najboljeg čuvara mreže sa ukupno 34 odbrane.

- Sjajan start sezone za nas. Osvojili smo turnir u svom gradu ostvarili tri kvalitetne pobede i sigurno stekli samopouzdanje za nastavak rada i pred ona prava iskušenja. Imamo dobar tim i nadamo se najboljem u nastavku sezone. Posebno sam ponosan na priznanje jer sam nastavio sa dobrim partijama sa kraja prošle sezone i verujem da ću biti u dobroj formi – rekao je Petar Jokanović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…