Božićna čestitka načelnika Zdenka Sakana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 20:55

Povodom predstojećeg Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, pravoslavnim vjernicima čestitku je uputio načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

On je poručio da praznik Hristovog rođenja pravoslavni hrišćani proslave u duhu sa našom tradicijom, u krugu svojih najmilijih, u sreći, zdravlju i veselju.

„Želim da predstojeće božićne praznike provedete u dobrom raspoloženju i prijatnoj atmosferi i da radost Hristovog rođenja proslavite na tradicionalan način u radosti i porodičnoj sreći uz svoje najbliže, a da godina koja je pred nama bude ljepša i uspješnija od protekle“, istakao je Sakan i dodao da Božić treba da bude pokretačka snaga i nadahnuće za uspješnu 2017. godinu.

Mir Božji – Hristos se rodi!

Načelnik opštine Kotor Varoš

Zdenko Sakan

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…