Božićna čestitka načelnika Kotor Varoša Zdenka Sakana vjernicima katoličke vjeroispovjesti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.12.2018. 08:25

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan uputio je iskrene čestitke povodom najradosnijeg praznika Božića svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti opštine Kotor Varoš, sveštenstvu i svim rimokatolicima u BiH.

„Vrijeme Božića je i vrijeme porodičnog okupljanja. Vjerujem da će i ovaj Božić donijeti mnoštvo radosti svima vama i doprinijeti atmosferi zajedništva koja u našoj zemlji svoju punu vrijednost doživljava upravo u vrijeme kada obilježavamo velike vjerske praznike. Svim vjernicima katoličke vjere želim čestit Božić i da ga provedete u miru, porodičnoj sreći i radosti“, poručio je Sakan.

Sakan je naglasio da je Božić praznik mira i dobra.

„To je praznik koji hrišćanske vjernike, ali i sve ljude dobre volje, nadahnjuje da čine dobro i da budući dani budu prožeti s više ljudskosti, međusobnog poštovanja i svima potrebnog blagostanja“, navodi Sakan u božićnoj čestitki.

Srećan Badnji dan i blagoslovljen Božić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…