Božićna čestitka načelnika opštine Zdenka Sakana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.01.2018. 14:28

Povodom predstojećeg Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti, čestitku je uputio načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

On je poručio da praznik Hristovog rođenja pravoslavni hrišćani proslave u duhu sa našom tradicijom, u krugu svojih najmilijih, u sreći, zdravlju i veselju.
 „Duhovna poruka i simbolika Božića budi najiskrenija osjećanja koja podstiču na bliskost, toleranciju i međusobno razumijevanje. Neka praznik Hristovog rođenja donese duhovni mir, ali i spremnost da podstičemo optimizam, i da ličnim radom i zalaganjem doprinosimo prosperitetu i napretku naše lokalne zajednice“, istakao je Sakan i dodao da Božić treba da bude pokretačka snaga i nadahnuće za uspješnu 2018. godinu.

Mir Božji – Hristos se rodi!
Načelnik opštine Kotor Varoš
                                                                                                    Zdenko Sakan

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…