Bogdanić šampion Balkana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.09.2018. 10:43

Najveći uspjeh u džudo karijeri Borislav Bobo Bogdanić je ostvario na Balkanskom prvenstvu održanom u makedonskom gradu Kvadarci gdje je osvojio prvo mjesto u kategoriji do 100 kilograma.

– Osjećam se fantastično. Imao sam mnogo dobrih rezultata, ali ovo je ostvarenje sna. Sada mogu da kažem da sam zaokružio karijeru i da se isplatio ogromni trud uložen na svakom treningu. Ovo zlato poklanjam svim mojim Kotorvarošanima – rekao je Bogdanić.

Bodanić je i u prošloj godini pomjerio granicu kada je postao šampion RS i BiH u kategoriji do 100 kilograma, čime je stekao pravo nastupa na prvenstvu Balkana gdje je tada osvojio bronzanu medalju.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…