Bogdanić prvi na turniru u Laktašima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.02.2018. 10:11

Proteklih dana je Džudo klub “Laktaši“ po 16. put zaredom organizovao Medunarodni džudo turnir “Laktaši OPEN“ 2018, koji svake godine okupi približno 1000 džudista svih kategorija iz zemalja regiona. Borislav Bobo Bogdanić došao je do prvog mjesta, te je uz mlađe kolege koji su nastupili dan prije uspješno predstavio svoj klub i opštinu Kotor Varoš.

Dvije zlatne i po jedna srebrna i bronzana medalja bilans je prvog dana premijernog takmičenja u novoj sezoni na kojem su nastupili džudisti kotorvaroške Mladosti.

Dvodnevni turnir i ovog puta okupio je takmicare iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Federacije BiH i Republike Srpske. Ovo je sigurno jedan od najbolje organizovanih i najmasovnijih turnira u regionu.

Na turniru su prvi dan nastupile mlade uzrasne kategorije (mladi poltarci, poletarci, mladi i stariji pioniri), dok su drugi dan nastupili kadeti, juniori i seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Na jucerašnjem turniru "Laktaši open 2018" za naš klub je nastupilo 10 takmicara i osvojena su tri pehara i 7 medalja.
Prvo mesto su osvojili:
-Sara Maric(kadetkinje +70kg.)
-Borislav Bogdanic(seniori -100kg.)
-Stefan Pejakovic(kadeti +90kg.)
Srebrenu medalju je osvojila:
-Selena Varošic(seniorke -70kg.)
Bronzane medalje su osvojili:
-Stefan Pejakovic(juniori +100kg.)
-Selena Varošic(junirke -70kg.)
-Maja Popovic(juniorke -57kg.)
-Marijana Buzic (juniorke -57kg.)
Borislav Bogdanic je bio najbolji senior turnira,a klub je ponjeo i tri ekipna plasmana:
*Trece mjesto u kadetskoj konkurenciji*
*Drugo mjesto u ekipnom plasmanu turnira*
*Najbrojniji klub na turniru*
Cestitke osvajacima medalja,a naš klub imace priliku da sledecu subotu ostvari dobre rezultate na Prvenstvu Republike Srpske za seniore.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…