Bogdanić u konkurenciji za najboljeg sportistu BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.11.2018. 09:15

Džudista kotorvaroške Mladosti Borislav Bogdanić nalazi se u konkurenciji za najboljeg sportistu BiH u izboru “Nezavisnih novina” i Radio televizije BiH.

Stručni žiri 18. izbora najboljeg sportiste BiH, kojim ove godine predsjedava proslavljeni košarkaš Mirza Teletović, usvojio je na današnjoj sjednici u Mostaru šire liste kandidata u svih 12 konkurencija.

Naredna sjednica žirija biće održana 13. novembra u Banjaluci kada će liste nominovanih u svih 12 konkurencija biti redukovane. Svečana manifestacija proglašenja najboljih sportista BiH u 2018. godini biće održana 17. decembra u u Sarajevu.

Bogdanić se prošle godine našao u društvu deset najboljih sportista RS u izboru “Glasa Srpske”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…