Borenović sa kotorvaroškim stranačkim rukovodstvom i aktivistima PDP-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.01.2017. 08:27

Opštinski odbor PDP-a Kotor Varoš organizovao je u hotelu “St. Petar” druženje rukovodstva sa stranačkim aktivistima, a prisutan je bio i predsjednik stranke Branislav Borenović.

Prisutni su se osvrnuli na protekle lokalne izbore na kojima je PDP u Kotor Varošu ostvario veoma dobar rezultat osvojivši sa partnerima iz Saveza za promjene poziciju načelnika opštine i pet odborničkih mandata u parlamentu.

– Prezadovoljni smo rezultatom PDP-a u Kotor Varošu na lokalnim izborima. Još jednom se pokazalo da je Kotor Varoš PDP-ov bastion. Trudićemo se da to osjete i građani Kotor Varoša koji su nam ukazali povjerenje – rekao je Borenović.
Prisutnima su se obratili i vršilac dužnosti predsjednika Opštinskog odbora Miodrag Petrovič i načelnik opštine Kotor Varoš iz PDP-a Zdenko Sakan.

– Još jednom želim da se zahvalim na podršci članovima PDP-a, koalicionim partnerima i svim građanima. Privodimo kraju formiranje vlasti i već radimo na neophodnim promjenama u Kotor Varošu i ispunjavanju datih obećanja – rekao je Sakan.

Gosti na skupu bili su i PDP-ovi koalicioni partneri u Kotor Varošu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…