Borislav Bobo Bogdanić na Evropskom prvenstvu u Poljskoj

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.04.2017. 13:02

Kotorvaroški džudista Borislav Bogdanić odmjeriće snage u prvoj rundi Evropskog prvenstva u Varšavi sa Milanom Randlom iz Slovačke u subotu 22. aprila.

– Srećan sam što smo uspjeli obezbijediti sredstva za odlazak na Evropsko prvenstvo. To mi je najveći uspjeh i nisam smio ni zamisliti da ću propustiti takvo takmičenje. Biti rame uz rame sa najboljim džudistima Evrope za mene je velika čast i izazov, iako sam svjestan da moji protivnici imaju nemjerljivo veću podršku i budžete za bavljenje ovim sportom. Zato je i samo učešće na kontinentalnom šampionatu uspjeh. Zahvalan sam svima koji su mi pomogli da odem na ovo takmičenje, jer neki naši reprezentativci zbog finansijskih problema neće ići u Poljsku uprkos ispunjenoj normi – rekao je Bogdanić.

Vizu za učeše na Evropskom šampionatu izborio je osvajanjem titule šampiona BiH u kategoriji do 100 kilograma. Ako eliminiše nezgodnog Slovaka, reprezentativac i šampion BiH iz Kotor Varoša će vjerovatno ići na Šveđanina Martin Paceka, koji je sedmi na rang listi. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…