Borislav Bobo Bogdanić osmi među najboljim sportistima u RS

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.12.2017. 08:28

Džudista Mladosti iz Kotor Varoša Borislav Bogdanić zauzeo je osmu poziciju na manifestaciji “Izbor deset najboljih sportista RS” održanoj u Banjaluci u organizaciji dnevnog lista “Glasa Srpske”.

– Ovo je moja godina iz snova. Uz najbolje rezultate u karijeri stigla je i ova nagrada na koju sam jednako ponosan. Hvala žiriju, svima koji su glasali i “Glasu Srpske” na odličnoj organizaciji manifestacije. Želim da se zahvalim svim koji su mi bili podrška u dosadašnjoj karijeri, a posebno porodici i treneru Sejdi Tataru koji je zaslužan za sve moje uspjehe – istakao je Bogdanić kojeg je njegov trener i večeras pratio baš kao i kroz karijeru.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…