Briga o djeci svakodnevna

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.10.2018. 08:17

Nacelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je danas tradicionalni prijem za djecu iz Vrtica "Larisa Šugic" u okviru obilježavanja Nedjelje djeteta.

Direktor Vrtica Mladen Tepic rekao je da tu ustanovu u ovoj godini pohada 162 djece i da su opremanjem dogradenog objekta zadovol?ene potrebe za smještajnim kapacitetima. 

On je dodao da je ovo jedna u nizu dugogodišnjih posjeta opštinskoj upravi i da djeca imaju velika ocekivanja od nacelnika.

"Tokom ove sedmice organizovacemo dan otvorenih vrata i odlazak u Djecije pozorište u Banja Luci", porucio je Tepic.

Nacelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je istakao da su svih 365 dana u godini djeciji dani jer su djeca najvece blago koje imamo. 

"Otvorili smo svoja vrata i pokazali šta radi Opštinska uprava i nacelnik, jer nastojimo na maksimalan nacin da promovišemo prava djeteta", rekao je Sakan.

Sakan je rekao da su za realizaciju projekta dogradnje prostorije izdvojena znacajna sredstva iz budžeta, cime su stvoreni komforniji uslovi za boravak mališana u vrticu.

"Djeca zbog svog uzrasta ne mogu sama da se izbore za sva svoja prava i zato je obaveza odraslih da im pomognu da žive u sigurnom okruženju", zakl?ucio je Sakan.

Djeca su pripremila prigodan program i urucila poklone nacelniku, koji je za njih obezbijedio slatkiše i sokice.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…