Bronza za Pejakovića u Mostaru

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.10.2018. 08:31

Džudista Mladosti iz Kotor Varoša Stefan Pejaković osvojio je bronzanu medalju na međunarodnom turniru European judo top tournament Borsa open u Mostaru u kategoriji iznad 90 kilograma.

Riječ je o jednom od najjačih takmičenja na kojima se sjajni džudista u dosadašnjoj trofejnoj karijeri pojavio i jednom od najvećih uspjeha koje je ostvario na tatamiju.

– Ovo je veliki dan za mene, jer sam se nakon svih problema i teške povrede vratio jači nego ikada. Danas osvojena medalja je dugo vremena čekala da bude u mojoj kolekciji – rekao je Pejaković.

Turnir u Mostaru je jedan od najvećih i najajčih u jugoistočnoj Evropi, a okupio je više od 1.200 takmičara sa tri kontinenta i 36 zemalja.


Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…