Centar za porodicu ´Kuća radosti´ otvara svoja vrata za sve korisnike

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.12.2016. 16:52

Centar za porodicu ´Kuća radosti´, dana 14. decembra 2016. godine otvara vrata za sve korisnike. Nakon prijema za predstavnike institucija, pozivamo vas da nam se pridružite u 14 časova i velikim učinite ovaj dan, koji je poseban za svu djecu sa posebnim potrebama i jezičko-govornim smetnjama.

Jedan od prioriteta je da u sklopu ovog centra bude obezbijeđen logoped i organizovanje edukativnih radionica za roditelje i djecu. 

Izvršena je adaptacija prostora i nabavka potrebnog materijala kako bi objekat u prizemlju stambene zgrade kod Sportske dvorane bio stavljen u funkciju. 

Prostorno planiranje objekta u funkciji kvalitetnijeg i pristupačnog boravka korisnika, projektovala je Kotorvarošanka Nena Petrušić, diplomirani arhitekta, sa željom da svim korisnicima boravak u Centru bude na radost i zadovoljstvo.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…