Crveni krst Kotor Varoš: Čestitke povodom 5. decembara - Međunarodnog dana volontera!

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.12.2016. 10:19

Svim volonterima Crvenog krsta Kotor Varoš čestitamo 5. decembar - Međunarodni dan volontera, navodi se u objavljenom saopštenju ove organizacije.

Međunarodni dan volontera proglasila je Opšta skupština UN-a 1985. godine.Od tada se svake godine 5. decembra obilježava Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak (International Volunteer Day for Economic and Social Development), odnosno Međunarodni dan volontera.

Cilj je sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…