Crveni krst Kotor Varoš: Pohvaljen je rad mladih volontera

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.11.2017. 09:11

U zgradi Crvenog krsta je održana sjednica Opštinskog odbora Crvenog krsta Kotor Varoš.

Sjednicu je vodio i istom predsjedavao  Mesud Imamović, potpredsjednik Crvenog krsta Kotor Varoš.

Pored članova odbora, sjednici je prisustvovao i sekretar Organizacije Borislav Brborović.

Analiziran je rad Organizacije za period septembar – okotobar 2017.

Konstatovano je da je Crveni krst Kotor Varoš u tom periodu realizovao brojne aktivnosti, a posebno je naglašen značaj opremanja i vježbe Višenamjenske terenske ekipe Crvenog krsta Kotor Varoš, kao i organizovanje sabirne akcije “Oktobar – mjesec kotorvaroške solidarnosti” u kojoj prikupljeno oko 5000 KM za nabavku humanitarnih paketa.

Pohvaljen je rad mladih volontera Crvnog krsta koji su osnovni nosilac svih aktivnosti. 

Donesen je Plan rada Crvenog krsta Kotor Varoš za period novembar – decembar 2017. godine gdje su predviđene tradicionalne aktivnosti koje se organizuju krajem godine.

Na kraju,donesena je odluka o zamjeni dotrajalog vozila organizacije za nešto novije vozilo koje bi se trebalo nabaviti ovih dana.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…