Crvenom krstu pristupilo 40 novih članova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.10.2016. 08:41

Opštinski odbor Crvenog krsta Kotor Varoš danas je usvojio izvještaj o aktivnostima ove organizacije za prethodno tromjesečje, uz zaključak da su u potpunosti realizovane sve planirane aktivnosti.

Na sjednici je konstatovano da je Crveni krst Kotor Varoš u svakom pogledu stabilan sa dobrim kadrovskim i materijalnim resursima i kapacitetima. 

Sekretar opštinske organizacije Borislav Brborović rekao je da je samo ove jeseni Crvenom krstu Kotor Varoš pristupilo 40 novih mladih volontera. 

"Uglavnom je riječ o srednjoškolcima koji su prepoznali zanimljive sadržaje koje im možemo ponuditi", istakao je Brborović. 

Usvojen je plan rada do kraja ove kalendarske godine, a prva naredna aktivnost je jesenja akcija dobrovoljnog davanja krvi koja će biti održana 4. novembra. 

U novembru će biti pokrenuta i sabirna akcija pod nazivom "Pomozite da pomognemo", sa ciljem da najsiromašniji Kotorvarošani lakše prebrode predstojeću zimu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…