Cvijanovićeva sa predstavnicima koalicije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.08.2018. 08:49

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović sastala se u Kotor Varošu sa predstavnicima koalicije u ovoj opštini.

Na sastanku je potvrdena apsolutna podrška kandidatima ove koalicije na predstojecim izborima i uvjerenje u sigurnu izbornu pobjedu.

Cvijanovićeva je nakon sastanka istakla da koalicija SNSD-DNS-SP-Ujedinjena Srpska nosi znak pobjede, te da je cilj apsolutna pobjeda zajedničkih kandidata.

Ona je rekla da je današnji sastanak održan u funkciji priprema za predstojece opšte izbore, te utvrdivanja koalicionog kapaciteta, koji je ambiciozan.

Cvijanoviceva je istakla da je zadovoljna što vidi jedinstvo i što zna da postoji potpuna podrška svih clanica koalicije zajednickim kandidatima za pojedinacne funkcije.

- Ovo je dobar period za sumiranje odredenih stvari i da se vidi na koji nacin nastavljamo. Vjerujem da cemo u Kotor Varošu imati dobar rezultat - rekla je Cvijanovićeva.

Radni sastanak sa aktivistima SNSD-a

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanovic rekla je u Kotor Varošu da ocekuje veliku pobjedu koalicije SNSD-DNS-SP na predstojecim opštim izborima u BiH, kao i zajednickih kandidata za clana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i za predsjednika Republike Srpske.

Ona je, nakon radnog sastanka sa aktivistima SNSD-a, rekla da su imalo konstruktivan sastanak na kojem su utvrdili prioritete koalicije.

- Raduje me ovaj impozantan skup naših aktivista koji mi uliva povjerenje u odlican izborni rezultat SNSD-a u Kotor Varošu - rekla je Cvijanoviceva.

Ona je podsjetila da je u Kotor Varošu bilo odredenih trzavica sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou, ali da se nakon današnjih razgovora otvaraju vrata da ovo pitanje bude riješeno.

- Utvrdeni su odredeni prioriteti i kapaciteti sa kojima raspolaže SNSD, kao i politički ciljevi, a to je ubjedljiva pobjeda na predstojećim opštim izborima - poručila je Cvijanovićeva.

Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a na predstojecim izborima Zoran Tegeltija istakao je da SNSD pokazuje vitalnost i dobru organizovanost.

- Mi smo partija sa najboljom organizacijom na terenu, koju možete u kratkom vremenu da mobilišete. Izražavam zahvalnost svim našim aktivistima bez kojih ne bi bilo sprovodenja politike SNSD-a, kao i za njihovu istrajnost, upornost i sve što su radili za našu politicku partiju - rekao je Tegeltija.

Predsjednica aktiva žena SNSD-a Kotor Varoš Mila Jurić i kandidat SNSD-a za poslanika u NSRS Radenko Bubić uručili su Cvijanovićevoj poklon - umjetničku sliku kotorvaroškog slikara Branka Rusmira.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…