Džudisti donijeli osam medalja sa Pala

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.09.2016. 15:56

Džudisti Mladosti iz Kotor Varoša osvojili su osam medalja na seniorskom prvenstvu RS i memorijalnom turniru “Rajko Kušić Kuša” održanom na Palama.

Naši džudisti su na prvenstvu RS nastupili sa tri mlađa seniora, a najviše uspjeha imala je Selena Varošić, koja je osvojila drugo mjesto.

Trećim mjesto u svojim kategorijama zauzeli su Dragica Bibić i Darko Danilović.

Još bolje rezultate ostvarili su džudisti koji su iyašli na tatami na turniru koji se tradicionalno održava u čast Rajka Kušića Kuše.

Na ekspresan način do prvog mjesta stigao je Drago Slavnić, a identičan uspjeh ostvarila je i Sara Marić. Drugim mjestom okitili su se Sara Đukić i Milan Tešić, a trećim Vladan Trkulja.

– Konkurencija je bila prilično jaka, ali sam kao i mnogo puta do sada brzo izašao na kraj sa protivnicima – rekao je Drago Slavnić koji u svojoj kolekciji ima dvadesetak medalja sa raznih takmičenja.

Trener Mladosti Sejdo Tatar kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatima, jer na Pale nisu putovali sa mnogo takmičara.

– Uspjeh je time veći jer smo na takmičenje otputovali sa samo nekoliko treninga iza sebe. Problem je što ne možemo trenirati dok ne počne nastava, ali su naši džudisti pokazali zavidne vještine i po ko zna koji put pobrali medalje – istakao je Tatar.

Sa našim džidistima je na Pale putovalo i troje takmičara iz Laktaša, koji su upotpunili žetvu medalja.

MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…