Džudisti osvojili osam medalja, sijala Dragana Savanović

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.02.2017. 18:56

Dragana Savanović, džudistkinja kotorvaroške Mladosti koja je postala šampionka Republike Srpske za seniorke, osvojila je i prvo mjesto na međunarodnom turniru “Laktaši open 2017”, na kome je proglašena i za najbolju takmičarku.

Ženska seniorska ekipa Mladosti je proglašena za najuspješniju u toj kategoriji, a doprinos tome dala je Dragica Bibić sa trećim mjestom.

Odličan nastup imali su i naši džudistkinje i džudisti u mlađim kategorijama te su svom klubu donijeli još četiri medalje. Sara Marić je u konkurenciji kadetkinja osvojila srebro, a istim odličjem okitili su se i kadeti Pavle Popović i Stefan Pejaković, dok je do bronze došao Drago Slavnić.

U seniorskoj konkurenciji za muškarce u veoma jakoj konkurenciji treće mjesto je osvojio Borislav Bogdanić. Uspješna je bila i Selena Varošić, osvojivši drugo mjesto u konkurenciji juniorki.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…