Džudisti Selena Varošić i Borislav Bogdanić najbolji sportisti u 2017. godini

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.02.2018. 15:04

Džudisti Selena Varošić i Borislav Bogdanić proglašeni su za najbolju sportistkinju i sportistu opštine Kotor Varoš u 2017. godini.

Priznanja im je uručio načelnik opštine Zdenko Sakan.

Najbolji sportisti za 2017. godinu su: fudbaler Miloš Tepić, rukometaš Radomir Stojanović, igrač Kluba malog fudbala “Kotor Varoš“, Miroslav Nedić, košarkaš Nikola Korićanac, odbojkašica Ivana Vučanović, karatista Nemanja Knežević, šahista Dragoslav Jotanović, igrač stonoteniserskog kluba „Kotor Varoš“ Oliver Đurić, kik bokser Slobodan Pavlović i karatistkinja Sandra Tepić.

Najbolji mladi sportista i sportistkinja u 2017. godinu su džudisti Stefan Pejaković i Sara Marić, a njihov trener Sejdo Tatar dobio je priznanje za najboljeg trenera u prošloj godini.

Najperspektivniji sportista i sportistkinja u 2017. godini su odbojkašica Ivana Krčić i karatista Milan Gajanin. A među deset najperspektivnijih su Sanela Fifić, Darija Danilović, Adam Jokanović, Andrej Brljić, Ognjen Kalamanda i David Pejaković.

Najbolja muška i ženska ekipa u 2017. godini su Klub malog fudbala „Kotor Varoš“ i pionirke Odbojkaškog kluba „Kotor Varoš“.

Priznanje za najboljeg sportskog radnika dobio je dugogodišnji profesor SŠC „Nikola Tesla“ Faruk Ramičić.

Priznanja za učenike srednjih i osnovnih škola dobili su Miloš Čupić, Marija Župljanin, Srećko Joldžić, Dajana Kalamanda, Ružica Janković i Milan Božičković.

Posebna priznanja za razvoj sporta i promociju opštine Kotor Varoš dobili su fudbaler Obren Cvijanović, rukometaš Božo Tepić i atletičarka Branka Jotanović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…