Džudisti na “Ljetnjoj školi sporta” u Trebinju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.07.2018. 08:20

Troje najperspektivnijih članova Džudo Kluba”Mladost” iz Kotor Varoša, Selena Varošić, Olja Čupić i Stefan Pejaković učestvovaće na trening kampu u Trebinju, gdje će pod budnim okom najeminentnijih džudo trenera sa ovih prostora usvajati nove vještine ovog borilačkog sporta.

Ovaj kamp se odžava u okviru “”Ljetne škole sporta” u organizaciji Gradske uprave, Ministarstva porodice, omladine i sporta RS i DŽK “Leotar” iz Trebinja, i na njemu će tokom sedam dana koliko kamp traje,  učešće uzeti preko stotinu najperspektivnijih džudista iz cijelog regiona.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…