Džudisti sjajni u Bihaću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.10.2018. 08:37

Džudisti Mladosti iz Kotor Varoša obogatili su riznicu medalja sa još 15 osvojenih na međunarodnom turniru kupu “Una Bihać” koji je održan u Bihaću.

Sjajni mladi sportisti koji stasavaju u šampione pod trenerskom palicom Sejde Tatara osvojili su tri zlatne, pet srebrnih i sedam bronzanih medalja.

Zlatnim medaljama okitili su se Anja Smiljić u konkurenciji poletarki, stariji pionir Nikola Jeftimir koji se takmičio u jačoj konkurenciji mlađih kadeta, te kadet Stefan Pejaković.

Poletarke Elena Stolić i Jovana Popović stigle su do srebrnih medalja, a isto odličje osvojili su i starija pionirka Darija Danilović, mlađa kadetkinja Tea Marković i kadetkinja Sara Marić.

Bronzane medalja osvojili su poletarac Leo Marković, mlađi pioniri Miloš Smiljić i Nikolina Stolić, stariji pioniri Milan Kovačević, Dajana Dragojević i Anastasija Milić, te mlađa kadetkinja Anastasija Dragojević.

Mladost je na takmičenju u Bihaću nastupila sa 23 takmičara, koji su pokazali izuzetnu vještinu u konkurenciji više od 300 džudista iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ukrajine.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…