Džudisti u Sarajevu osvojili 17 medalja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.05.2017. 08:56

Džudisti kotorvaroške Mladosti osvojili su 17 medalja na međunarodnom turniru “Sarajevo open – sportom protiv droge”. Na turniru je učestvovalo 20 takmičara Mladosti, a u Kotor Varoš se vraćaju sa dvije zlatne, devet srebrnih i šest bronzanih medalja.

Zlatnim medalje osvojili su Pavle Popović u kadetskoj konkurenciji i Darija Danilović koja je nastupila u konkurenciji starijih djevojčica.

Odličan nastup Popović je zaokružio osvojivši medalju i u seniorskoj konkurenciji gdje je zauzeo drugu poziciju. Sa dva srebra okitio se Stefan Pejaković koji se takmičio sa kadetima i seniorima.

Srebro u seniorskoj konkurenciji osvojile su i Selena Varošić i Maja Popović, a u kadetskoj Sara Marić i Drago Slavnić. Istim odličjem okitili su se i Marko Zvjerac u konkurenciji starijih pionira i Anastasija Milić u kategoriji starijih djevojčica.

Dvije medalje osvojila je i Sara Marić koja je srebru iz kadetske konkurencije dodala i seniorsku bronzu. U seniorskoj konkurenciji do bronze su stigli i Dragica Bibić i Đorđe Borić, a u kadetskoj Milan Tešić. U mlađim kategorijama bronzanom medaljom okitili su se stariji pionir Andrej Brljić i mlađa poletarka Dajana Dragojević.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…