DNS Kotor-Varoš: Vaskršnja čestitka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.04.2017. 23:29

Povodom Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika, svim pravoslavnim vjernicima sa područja opštine Kotor-Varoš i u našoj otadžbini Republici Srpskoj upućujemo najiskrenije čestitke uz želјe da im praznični dani donesu dobro zdravlјe, ličnu i porodičnu sreću, te svaki napredak u životu i radu.

Vrijeme velikih vjerskih praznika prilika je za zbližavanje sa porodicom, prijatelјima, komšijama.

Želimo da vaskršnja radost da snage pravoslavnim vjernicima sa područja opštine Kotor-Varoš da istraju u vjeri, nadi i lјubavi, čovjekolјublјu, toleranciji i međusobnom razumijevanju.

Želimo da nas radost Hristovog vaskrsenja nadahne na stalnu borbu protiv grijeha i slabosti, posebno u ovom našem vremenu, prepunom izazova, kada se iskonske lјudske vrijenosti, nažalost, sve manje cijene i poštuju.

HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!

Informativna služba OO DNS Kotor-Varoš

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…