DNS očekuje najbolji rezultat u Kotor Varošu od osnivanja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.08.2018. 10:02

Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je sinoć da je Opštinska organizacija DNS-a u Kotor Varošu jedna od najbolje organizovanih stranačkih organizacija u banjalučkoj regiji i da je uvjeren da će u ovoj opštini na izborima u oktobru ostvariti najbolji izborni rezultat od osnivanja stranke.

– Građani su prepoznali DNS kao stranku koja je spremna da sve svoje potencijale stavi u službu napretka Republike Srpske i boljeg života njenih građana. Stranka će nakon opštih izbora u oktobru biti nezaobilazan faktor na političkoj sceni RS i BiH – rekao je Čubrilović na sjednici Opštinskog izbornog štaba DNS-a Kotor Varoš.

On je naglasio da je cilj DNS-a osvajanje 100.000 glasova na oktobrarskim izborima, 15 poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini RS i dva u Parlamentu BiH.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…