Daliborka Kerezović izabrana za predsjednicu Opštinskog odbora DNS Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.05.2017. 09:07

Daliborka Kerezović, direktorica Šumskog gazdinstva ”Vrbanja” i šef Kluba odbornika DNS-a u SO Kotor Varoš, izabrana je za predsjednika Opštinske organizacije DNS-a Kotor Varoš.

Izborna skupština OO DNS Kotor Varoš održana je na Hajdučkim vodama, a osim predsjednika odbora izabrao je i 45 novih članova OO DNS Kotor Varoš.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je Opštinska organizacija DNS-a Kotor Varoš, zahvaljujući timskom radu i angažovanju svih članova, u vrlo kratkom vremenskom roku postala prepoznatljiva po timskom radu i dosljednoj politici, što su građani prepoznali i nagradili povjerenjem, koje su pružili kako na lokalnim, tako i na republičkim izborima.

”Iako radi u specifičnim i teškim uslovima, uz podršku najvišeg stranačkog rukovodstva na nivou Republike, OO DNS-a Kotor Varoš, od svog osnivanja pa do danas, bilježi stalni rast i iz izbora u izbore ima bolji izborni rezultat. U svim izbornim ciklusima imali smo u Kotor Varošu dobro osmišljenu i prepoznatljivu kampanju”, naglasio je Čubrilović na Izbornoj skupštini OO DNS Kotor Varoš.

On je istakao da do sada ostvareni rezultati govore o dobro organizovanoj stranačkoj infrastrukturi DNS-a u Kotor Varošu i timskom radu na terenu.

”Uspjeli smo realnom politikom pokazati građanima opštine Kotor Varoš da znamo, možemo i hoćemo da stvorimo bolje uslove za život. Iskreno se nadam da će se trend podrške građana Kotor Varoša politici DNS-a nastaviti i da ćemo već u oktobru naredne godine biti još značajniji politički faktor u ovoj opštini”, rekao je Čubrilović.

Novoizabrana predsjednica OO DNS Kotor Varoš Daliborka Kerezović podsjetila je u obraćanju delegatima da je DNS u Kotor Varošu od polovine 2010. godine, iz izbora u izbore, imao tendenciju rasta.

”I to ne slučajno. Iza svih naših rezulata stoji ogroman rad, velika posvećenost i odanost političkim ciljevima DNS-a. Do rezultata smo dolazili zato što smo postavljali realne ciljeve, ali i zato što smo u stranci stvorili zdravu konkurenciju i svima jasno stavili do znanja ispod kojih granica ne idemo”, istakla je Kerezovićeva.

Prema njenim riječima, oni koji su u DNS u Kotor Varošu dolazili da bi ovu stranku pokušali iskoristiti za privatne i poslovne marifetluke brzo su shvatili da to ovdje ne mogu realizovati.

”Ovdje se poštuju stranačke procedure i nijedna odluka se ne može donijeti bez da je potvrde svi stranački organi. I to je ključ uspjeha. Zato jačamo, zato nam ljudi daju podršku, zato pravimo dobre rezultate. Na bilo kakve ucjene nećemo pristajati ni u budućnosti. Istovremeneno, otvoreni smo za sve poštene i dobronamjerne ljude, kojima su čast i obraz iznad i ispred svega ostalog”, dodala je novoizabrana predsjednica OO DNS Kotor Varoš.

Podsjetila je da su kadrovi DNS-a u Kotor Varošu pokazali kako se radi u interesu građana, kako se lomi kičma kriminalu i kako se poštenim radom mogu postizati rezultati.

”Niko nikada nije mogao reći ružnu riječ reći za naše kadrove. Tako će biti u ubuduće. Jačanje mjesnih odbora, aktiva žena i odbora mladih u narednom periodu biće nam osnovni zadatak. Došlo je vrijeme da DNS u Kotor Varošu konačno preskoči 1.500 glasova podrške i da već u oktobru naredne godine idemo preko 2.000 glasova. To je naš plan. Jer bez plana nema ni puta ka rezultatu”, naglasila je Kerezovićeva.

Ona se zahvalila delegatima Izborne skupštine Opštinske organizacije DNS-a Kotor Varoš za podršku, ističući da će sve svoje potencijale iskoristiti da povjerenje članova DNS-a opravda.

”Uvjerena sam da zajedno možemo za veoma kratko vrijeme postati najozbiljniji politički faktor u Kotor Varošu i da nijedna vlast bez nas neće moći biti formirana”, dodala je novoizabrana predsjednica OO DNS Kotor Varoš.

Delegati Izborne skupštine OO DNS Kotor Varoš jednoglsno su usvojili izvještaj o radu Opštinske organizacije DNS Kotor Varoš za mandatni period 2013-2017. godina.

Izabrani su Statutarna komisija i Nadzorni odbor, kao i delegati koji će ispred OO DNS Kotor Varoš prisustvati Izbornoj skupštini DNS RS, u drugoj polovini juna u Banjaluci.

IZVOR: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…