Dan žena obilježili veterani i njihove dame

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.03.2018. 08:15

Kotorvaroški fudbalski veterani su upriličili druženje sa svojim ljepšim polovinama povodom Dana žena u restoranu Hajdučke vode i tako im stavili do znanja koliko ih cijene i poštuju.

Ovo, sada već tradicinalno druženje, proteklo je u igri, pjesmi, zanimljivim pričama i anegdotama sa putovanja fudbalskih veterana i sa nedjeljnih termina, a sve sa željom da sa svojim ženama podijele radost života.

„Žene su ukras svijeta i ovim gestom željeli smo pokazati našu ljubav i ujedno koliko poštujemo njihovu toleranciju“, rekao je Radoslav Drljača, uvijek spreman za šalu i jedan od onih koji unosi vedar duh i zdrav humor u ova druženja.

Dame nisu krile oduševljenje zajedničkom večerom, ali i poklonima koji su im uručeni.

„Predivno nam je bilo i samo možemo poželjeti da se češće družimo, a za naše muževe imamo razumijevanja kada ostanu i malo duže poslije termina, jer su u takvim godinama da najviše uživaju u trećem poluvremenu“, istakla je Slavica Maksimović.

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović je uručio cvijeće i prigodne poklon bonove pripadnicama ljepšeg pola i tom prilikom im poručio da je njihova najveća sreća što su se udale za ljude kojima su glavne vrline vjernost i odanost, za sportiste po kojima je Kotor Varoš prepoznatljiv.

Poštenje, uz obavezu da sljedeće godine okupi istu ekipu, je primio Saša Vuković, koji je izrazio želju da ova druženja traju još dugo godina i da se broj oženjenih veterana poveća u ovoj godini.

Uz vrhunsku hranu i dobru kapljicu druženje je potrajalo do kasnih sati, a već od sutra veterani kreću sa pripremama za odlazak u Staru Pazovu i Sokobanju, gdje će u aprilu i maju odmjeriti snage sa tamošnjim „vršnjacima“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…