Dejan Bojić stabilno, sinčić pušten kući

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.02.2017. 11:49

Dejan Bojić (26), koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula njegova supruga Svjetlana (31), trenutno je stabilno, a njihov trogodišnji sinčić L.B. pušten je na kućno liječenje.

To nam je, uz navođenje inicijala pacijenata, potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS.

"Odmah po prijemu pacijenta D.B., sprovedene su hitne dijagnostičke procedure, nakon kojih se pristupilo hitnom operativnom zahvatu. Stanje pacijenta je zasad stabilno. Nastavlja se liječenje i praćenje u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje", naveli su iz UKC RS.

Istog dana, odnosno 28. januara, u UKC RS, odnosno Kliniku za dječju hirurgiju, primljen je i Dejanov i Svjetlanin sin L.B., a imao je lake povrede.

"Njegovo zdravstveno stanje je stabilizovano, te je 7. februara pušten na kućno liječenje", rečeno nam je iz UKC RS.

Nesreća, u kojoj je Svjetlana poginula, a njen suprug i sin povrijeđeni, dogodila se oko 16 časova u mjestu Vrbanjci, kod Kotor Varoša.

Svjetlana, kao i trogodišnji sin, bili su saputnici u golfu, koji je vozio Dejan, a koji se sudario s folksvagen kedijem, za čijim volanom je bio Drago Janković (36) iz Banjaluke, zaposlen u firmi "Tri best".

Oni koji su među prvima naišli na mjesto nesreće nedugo nakon što se desila kažu da je prizor bio šokantan.

"Gledajući olupinu golfa, nisam vjerovao da je neko u njemu mogao da ostane živ", kazao je jedan vozač, koji nije želio da mu navodimo ime.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…