Delegacija kotorvaroškog DNS-a razgovarala sa ministrom Trninićem

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.01.2017. 15:02

Delegacija OO DNS Kotor Varoš, u kojoj su se nalazili i predstavnici Mjesnog odbora DNS-a u Vaganima, razgovarala je danas sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Neđom Trninićem i njegovim saradnicima o realizaciji prioritetnih projekata modernizacije i obnove saobraćajnica na području Kotor Varoša.

Bilo je riječi i o nastavku modernizacije puta u Vaganima.

Ministar Trninić je istakao da će Ministarstvo saobraćaja i veza RS, u skladu  sa mogućnostima,  podržati programe modernizacije putne mreže u kotorvaroškom kraju, dodajući da će od dostavljenih prijedloga, nakon detaljnih analiza, biti izabrani oni prioritetni koji će ući u programe finansiranja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…