Delegacija opštine Kotor Varoš na obilježavanju Dana opštine Kranj

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.12.2016. 08:31

Delegacija opštine Kotor Varoš, predvođena načelnikom Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Radislavom Petrušićem, je svojim prisustvom uveličala obilježavanje Dana opštine Kranj.

Tokom boravka u Kranju sa županom Boštjanom Trilarom i direktorima pojedinih preduzeća i javnih ustanova je razgovarano o saradnji u oblasti privrede, kulture i sporta.

„Cilj posjete je bio da se uspostavi bliža i dugoročna saradnja sa ciljem razvijanja i jačanja međusobnih odnosa na društvenom, ekonomskom, kulturnom, privrednom i sportskom planu“, istakao je Petrušić i dodao da je imao konstruktivan razgovor sa direktorom Vatrogasnog društva iz Kranja Tomažom Krišeljom.

„Nabavka vatrogasnih vozila i opreme, kao i obuka vatrogasaca prilikom gašenja požara i spašavanja unesrećenih je ono o čemu smo razgovarali. Ulaskom u Evropsku uniju Slovenija mora ispunjavati određene standarde, a oprema koju koristi tamošnje Vatrogasno društvo je na najvišem nivou. Oni su iskazali spremnost za saradnju i naredne godine očekujemo konkretne rezultate naših razgovora“, poručio je Petrušić.

Svečanoj akademiji povodom Dana opštine Kranj su, pored naše delegacije, prisustvovale i delegacije pobratimskih opština i gradova Novog Sada, Zemuna, Herceg Novog, Pule i Kočana.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…