Derbi banjalučke regije između Lauša i Mladosti iz Kotor Varoša pripao je sastavu iz Banjaluke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.03.2016. 11:21

FK ”Mladost” je bolje otvorila meč, i već u sedmom minutu preko Kršića dolaze u vodstvo, koje je trajalo samo pet minuta. Laušu je izjednačenje donio Vučić, a tim rezultatom završen je prvi dio igre.

U nastavku domaćin je bio bolji rival, a terensku nadmoć krunisao je pogotkom Prtije u 54. minutu, čime je i postavljen konačan rezultat meča Lauš – Mladost (2:1).

LAUŠ – MLADOST (KV) 2:1 (1:1)

Strijelci: 0:1 Kršić (7), 1:1 Vučić (12), 2:1 Prtija (54). Stadion: OFK Lauš. Gledalaca: 100. Sudija: Mišo Mačkić.Pomoćnici: Nikola Tadić i Nebojša Žugić (svi iz Banjaluke). Delegat: Vladimir Grabovica (Banjaluka). Žuti kartoni:Vučnović, Stupar (Mladost).

Lauš: M. Moconja, Lovrić, D. Moconja, Jorgić, Lakić, Dobraš (od 87. Bojanić), Vučić, Radovanlija (od 46. Šešić), Žutić, Prtija, Miljković.

Mladost (KV): Kutić, Trifković, Đurić,Vučenović, Janković, Stupar, Jurić, Radivojević, Mušanović, Đukić, Kršić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…