Devet medalja za kotorvaroške karatiste

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.12.2016. 09:45

Članovi karate kluba Ipon iz Kotor Varoša, na turniru “Castra Open 2017” koji je organizovao karate klub Castra iz Banjaluke, osvojili su devet medalja u borbama. Zlatnim medaljama okitili su se Milan Gajanin u kategoriji do 38 i Igor Žderić u kategoriji iznad 35 kilograma.

Na ovom takmičenju prvi put u borbama nastupila su  braća Darko i Boris Lazić, koji su zaustavljeni u finalu. Darku je pripalo srebro u kategoriji do 68, a Borisu iznad 60 kilograma. Srebrnom medaljom okitio se i Nebojša Tepić, ali u kategoriji iznad 35 kilograma, dok su bronzane medalje osvojili Rajna Jotanović u kategoriji do 59 kilograma i Sandra Tepić u konkurenciji takmičarki iznad 59 kilograma. U muškoj konkurenciji treći su bili Dejan Tomić u kategoriji do 63 i Nikola Borenović iznad 55 kilograma. Na takmičenju je učestvovalo 450 takmičara iz RS, FBiH, Srbije i Hrvatske. Naši karatisti se nakon ovog takmičenja vraćaju pripremama za polaganje ispita za pojaseve koje će biti održano krajem ovog mjeseca.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…