Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ raspisao konkurs za prijem djece u godini pred polazak u školu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.01.2017. 13:12

JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ vrši prijem djece rođene od 31. avgusta 2010. godine do 31. avgusta 2011. godine, koja do sada nisu bila obuhvaćena nikakvim vidom predškolskog obrazovanja, za realizaciju Programa pripreme djece pred polazak u školu. Roditelji djecu mogu da prijave najkasnije do 06. februara, kako bi se blagovremeno izvršile preipreme za realizaciju programa.

Prijava djece u predškolsku ustanovu vrši se na osnovu izvoda iz matične knjige rođenih.

Roditelji su dužni do početka programa dostaviti ljekarsko uvjerenje dobijeno na osnovu pregleda o fizičkom i psihičkom razvoju djeteta i labaratorijskog nalaza koji sadrži bris nosa i grla i nalaz stolice od nadležne zdravstvene ustanove.

Program pripreme djece pred polazak u školu realizovaće se u prostorijama Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ i trajaće od 01. marta do 31. maja 2017. godine.

Upis se vrši svakim radnim danom od 07:00 do 16:00 časova u prostorijama vrtića, a sve informacije se mogu dobiti putem broja telefona 051/783-265.
       

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…