Dječije veče „Ja volim Kotor Varoš“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.04.2017. 11:58

Povodom 24. aprila - Dana opštine Kotor Varoš, u petak 21. aprila, u kotorvaroškoj kino-sali sa početkom u 19 časova biće održana manifestacija Dječije veče „Ja volim Kotor Varoš“. "Dječije veče" je manifestacija na kojoj će biti nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovnih škola na teritoriji naše opštine.

U zabavnom dijelu programa sve prisutne zabavljaće poznati dječiji animator Nidžo Cvrčak, omiljen među kotorvaroškim mališanima, a nastupiće i mališani iz Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“, ritmičke i folklorne sekcije  Osnovne škole „Sveti Sava“ Kotor Varoš i Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ iz Maslovara.Ovu manifestaciju organizuju JU „Centar za kulturu, sport i i nformisanje“ Kotor Varoš  i Osnovna škola „Sveti Sava“ Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…