Dočekajte Novu godinu na gradskom trgu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.12.2018. 08:22

Turistička organzacija Kotor Varoš i ove godine će organizovati proslavu Nove godine na otvorenom uz bogat muzički i zabavni program.

Organizovana proslava Nove godine oživljena je prošle godine kada su Kotorvarošani poslije višegodišnje pauze imali priliku da najluđu noć provedu na gradskom trgu.

– Ove godine smo razmatrali i ideju da organizujemo proslavu Pravoslavne nove godine jer procjene govore da bi odziv građana bio veći s obzirom na to da većina to veče ostaje u svojim domovima. Odluka je ipak pala na Međunarodnu novu godinu kako ne bismo nikoga diskriminisali – rekao je direktor Turističke organizacije Kotor Varoš Miodrag Petrović.

On je dodao da su već počeli sa pripremama za organizaciju proslave koja će biti održana 31. decembra.

– Sve što je bilo dobro prošle godine ponovićemo i ovaj put. I ove godine ćemo obezbijediti tople napitke, peciva, kulturni i zabavni program i naravno Posebna pažnja biće posvećena najmlađima, koje će Djed Mraz obradovati slatkišima. Pored toga biće i niz novina koje ćemo naknadno predstaviti. Cilj nam je da kao i prošle godine našim sugrađanima priredimo dobru zabavu – naglasio je Petrović.

Pokrovitelj dočeka Nove godine biće kao i prošli put načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

 

Izvor:  “Moj Kotor Varoš”

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…