Dragan Stanković podigao pehar na Svetosavskom turniru u Maslovarama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.02.2018. 08:59

Domaci šahista Dragan Stanković trijumfovao je na Svetosavskom turniru održanom u Maslovarama.

Stankovic je u devet kola ostvario osam poena i iza sebe ostavio klupskog kolegu Dragoslava Jotanovica sa pola poena manje, dok je trece mjesto zauzeo Zoran Ðuric iz Kneževa sa sedam poena.

Osim najboljih u konacnom plasmanu nagradeni su i najbolje plasirani takmicar iz Maslovara Darko Stankovic i najbolje plasirana devojka Nina Jovanovic kojika je nagrade urucio Miladin Jovanovic.

Predrag Tešic obezbijedio je novcane nagrade za najboljeg omladinca Nikolu Jovanovica i najboljeg penzionera Slobodana Tešica.

Svetosavski šahovski turnir u Maslovarama, cije je ovo bilo 25. izdanje, okupio je 34 igraca iz Kotor Varoša, Celinca i Kneževa, a otvorili su ga Miladin Jovanovic i Ranko Tovilovic.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…