Dresovi iz daleke Norveške kao poklon voljenom klubu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.07.2016. 09:24

Naš Žarko Pejović koji je svoju rukometnu karijeru nastavio u dalekoj Norveškoj, nije zaboravio grad u kome je napravio svoje prve rukometne korake.

Svom prvom rukometnom klubu iz daleke Norveške donio je dresove. Rukometni klub na svom Facebook profilu mu se i simpatično zahvalio.

Kada postavimo dresove jedan do drugoga, onako kao drug do druga, dobijemo 40m dresova. I jos nam ostane 40m u torbi .... Dobijemo 2x40m dresova tj. 2x40m drugova.... A sve to od jednog VELIKOG DRUGA. Hvala nasem bivsem igracu,a sadasnjem igracu i treneru u dalekoj Norveskoj. HVALA TI BACO Pejović Žarko OD SRCA!

 

Žarko Pejović, naš veliki prijatelj bi trebao da bude primjer mnogim Kotorvarošanima kako se voli rodni kraj.

Hvala Baćo još jednom. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…