Dvije strane iste priče: Incident u Vatrogasnom društvu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.07.2017. 10:34

U prostorijama Vatrogasnog društva Kotor Varoš došlo je do incidenta. I policija je dobila prijavu o ovom događaju, vatrogasac prijavio starješinu zbog vrijeđanja. Sa druge strane se tvrdi suprotno, da je vatrogasac u više navrata odbijao radne zadatke. Kad mu je starješina saopštio da će biti kažnjen on je otišao da ga prijavi u policiju za navodni napad. Šta je istina, a šta ne, prosudite sami....

– Policijskoj stanici Kotor Varoš se danas putem telefona obratilo lice inicijala LJ. P. iz Kotor Varoša i prijavilo da ga je lice inicijala N.S. neposredno prije prijave vrijeđalo pogrdnim riječima. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš su utvrdili činjenično stanje. Protiv lica inicijala N.S. biće podnesen izvještaj o počinjenom prekršaju po odredbama  Zakona o javnom redu i miru RS – rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Međuljudski odnosi u Vatrogasnom društvu su duže vrijeme narušeni, a situacija je kulminirala nakon što je grupa radnika nedavno podnijela policiji prijavu protiv Sakana u kojoj ga je optužila za niz malverzacija i nanošenje štete Vatrogasnom društvu.

Jedan od Fejsbuk profila koji se bavi komentarisanjem dešavanja u našoj opštini tvrdi da se iza svega kriju političke smicalice, jer pojedinci za svoje neuspjehe u političkom životu krive druge osobe, pa su plasiranjem polutačnih ili lažnih vijesti i informacija u više navrata odlučili da se obračunavaju sa političkim neistomišljenicima. 

Šta je istina, a šta ne, prosudite sami....

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…