Dzudisti iz Kotor Varoša okitili se sa 17 medalja u Bihaću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.10.2017. 15:55

Na veoma jakom turniru „Kup Una“ koji je proteklog vikenda održan u Bihaću džudisti Mladosti osvojili su 17 medalja.

 

Zlatne medalje osvojili su Milica Zvjerac, Anja Smiljić i Darija Danilović.

Srebrne medalje osvojili su Marko Zvjerac i Milko Kuprešak, dok je Drago Slavnić osvojio dvije srebrne medalje takmičeći se u kategorijama kadeti i mlađi kadeti.

Sara Marić osvojila je dvije bronzane medalje u kategorijama kadeti i mlađi kadeti, a bronzanim medaljama okitili su se i Lara i Kristijan Višnjić, Miloš Smiljić, Dajana Dragojević, Vladan Trkulja, Nikola Jeftimir, Milan Tešić i Stefan Pejaković.

Trener Džudo kluba „Mladost“, Sejdo Tatar izrazio je zadovoljstvo brojem osvojenih medalja kao i nastupima takmičara.

„Osvajanjem ovih 17 medalja u dosadašnjim nastupima u ovoj godini, osvojili smo ukupno 145 medalja, što je za 83 medalje više u odnosu na prošlu godinu ili čak za 21 medalju više nego u 2013. godini koja je bila najuspješnija u istoriji kluba kada smo osvojili ukupno 124 medalje“, istakao je Tatar.

Na turniru „Kup Una“ u Bihaću nastupilo je 393 takmičara iz Austrije, Ukrajine, Slovenije, Hravtske, Srbije, FBiH i RS.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…