Ekipa škole “Sveti Sava” pobjednik takmičenja “Misli mine”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.12.2017. 15:49

Ekipa Osnovne škole /OŠ/ “Sveti Sava” iz Kotor Varoša pobjednik je opštinskog takmičenja za osnovce pod nazivom “Misli mine” koje je održano danas u prostorijama opštinskog Crvenog krsta.

Pobjednička ekipa, u kojoj su bili Ana Gavrić, Anđela Kuzmić i Tamara Popović, osvojila je prvo mjesto i stekla pravo nastupa na Regionalnom takmičenju 8. decembra u Prnjavoru. 

Drugo mjesto osvojila je ekipa OŠ “Petar Kočić” Šiprage, a treće OŠ “Petar Petrović Njegoš” Maslovare. 

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Borislav Brborović rekao je da je takmičenje organizovano u okviru obilježavanja Nedjelje upozoravanja na opasnost od mina. 

“Učenici su pokazali dobar nivo znanja i vjerujemo da će pobjednička ekipa imati uspjeha na Regionalnom takmičenju. Za prva tri mjesta uručili smo diplome, zahvalnice za sve učesnike takmičenja, kao i skromne poklone naše organizacije“, naveo je Brborović. 

Članica pobjedničke ekipe Ana Gavrić istakla je da je ovo timski uspjeh i da se isplatio naporan rad u protekla dva mjeseca. 

Član žirija Sreto Majstorović je učesnicima kviz takmičenja održao predavanje o minama i opasnostima od neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…