Elgrad osvojio prvo mjesto na tradicionalnom “Đurđevdansko turniru” u Maslovarama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2017. 15:38

Prvo mjesto na tradicionalnom “Đurđevdansko turniru” u malom fudbalu u Maslovarama osvojio je Elgrad savladavši u finalu ekipu Auto-škole Čolić-restoran Lovac rezultatom 2:1. Treće mjesto je zauzela ekipa Pro dinex koja je sa ubjedljivih 4:1 savladala Obelix. Duško Bećarević iz šampionske ekipe proglašen je za najboljeg igrača, dok je prvi strijelac turnira član Obelixa Damjan Kragić, a najbolji golman bio je Danijel Pešević iz Pro dinexa.

Pehare najboljim ekipama i nagrade pojedincima koji su obilježili turnir uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, njegov zamjenik Mladen Trivunović i potpredsjednik Skupštine opštine Radenko Čupić.

Na turniru je učestvovalo 20 ekipa, nagradni fond iznosio je 2.000 KM, uspješan organizator bila je Mjesna zajednica Maslovare, a medijski sponzori su bili JU "Centar za kulturu, sport i informisanje" i kvdanas.com.

Rezultati četvrtfinala

Taxi Mica Ićo – Obelix 1:3

Auto-škola Čolić-restoran Lovac – RM Print 2:1

Elgrad – Auto-servis Moma 3:1

Dionis – Pro dinnex 0:1

Rezultati polufinala

Obelix – Elgrad 0:1

Auto-škola Čolić-restoran Lovac – Pro dinex 3:2

Meč za treće mjesto

Pro dinex – Obelix 4:1

Finale

Elgrad – Auto-škola Čolić-restoran Lovac 2:1

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…