Estetski tretmani lica

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.02.2018. 15:26

Veliki broj tretmana u estetskoj medicini koji su dostupni u okruženju odnedavno su dostupni i u Kotor Varošu. Doktorica iz Kotor Varoša, Tanja Krčić jedina u Kotor Varošu radi ove tretmane a osim estetskih tretmana u ponudi su i korekcija nazolabijalnih bora, povećenje volumena usana, korekcija marionetskih i pušačkih bora i povećanje volumena jagodica.

"Veliki broj dostupnih tretmana zbunjuje klijente jer o njima nisu dovoljno informisani. Zbog toga potencijalni klijenti mogu zakazati konsultacije koje su besplatne kako bi se dogovorili o primjeni odgovarajućih tretmana" - izjavila je za kvdanas.com doktorica Tanja Krčić.


Besplatne konsultacije možete zakazati na telefone : 065/615-474, 066/339-496 (Viber)

ili na e-mail : tanjakrcic@blic.net - tara24krcic@gmail.com.

 

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…