Faus grupacija svečano otvorila renovirani prodajno izložbeni salon Fagus prozori i vrata u Banjaluci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.06.2016. 11:54

Svečanom otvaranju novog salona prema poslednjim standardima prisustvovalo je više od 40 ljudi, investitora, izvodjaca, arhitekata i kupaca. Prisutnima se obratio direktor Fagushausa Slobodan Bunić, koji je pozdravio goste i poželio im dobrodošlicu.

„Posebna mi je čast da vam u BL ispred kompanije Fagushaus poželim dobrodošlicu na otvaranje našeg prodajno izložbenog salona. Tridimo se da našim kupcima obezbjedimo vrhunski kvalitet proizvoda i usluga kao i stručno savjetovanje naših zaposlenih.“

Svečano otvaranje uljepšali su i novi modeli proizvoda Klizno podizna stijena drvo aluminijum na automatsko otvaranje i ulazna vrata drvo aluminijum s biometrijskim čitačem otiska prsta. Predstavljeni modeli svim kupcima već su dostupni u Fagusovom salonu a prisutni gosti su mogli da se upoznaju i s inovativnim proizvodima koje će svi zainteresovani moći kupiti ili pogledati već od avgusta 2016. godine.

O grupaciji:

Fagus grupacija je jedna od vodećih kompanija u oblasti drvoprerade i jedan od najvećih izvoznika u BiH. U okviru grupacije posluje 8 firmi: Vrbanja šume, Bor petrol, Abis, Silvatika, Hajdučke vode, Arboreko, Fagus haus i Nomar.

Osnovna djelatnost kompanije jeste prerada drveta i proizvodnja prozora i vrata. Proizvodi se plasiraju na tržišta širom svijeta. Značajno učešće u ukupnoj privredi Fagus grupa ostvaruje strateškim pristupom radu, pružanjem najvišeg kvaliteta u svim segmentima poslovanja te stalnim investicijama i tehnički najsavremenijim sistemima proizvodnje.

Od svog osnivanja 1991. godine Fagus grupacija raste i razvija se. Danas je u našoj kompaniji zaposleno oko 400 motivisanih profesionalaca. Kao pouzdan partner sarađujemo sa više od 500 poslovnih partnera, gradeći odnose zasnovane na razumjevanju i povjerenju.

Na taj način kompanija obezbjeđuje visok stepen etičnosti, kako svojih zaposlenih, tako i svojih partnera, koji su spremni da poštuju i afirmišu korporativne vrijednosti – timski rad, integritet, pouzdanost, te visok kvalitet dugoročnog partnerstva.

 

O Fagus hausu (FAGUS prozori i vrata):

Fagus haus je renomirani proizvođač prozora i vrata i ostalih arhitektonskih otvora od drveta, kombinacije drvo- aluminijum, aluminijuma i PVC-a. Naše vlastite proizvodne programe i politike definiše vrhunski njemački kvalitet i korištenje materijala koji čine posebnu ugodnost i uljepšavaju  mnogobrojne stambene i druge prostore, te štede energiju. Visoki standard kvaliteta počinje u velikoj mjeri na inovativnosti i spremnosti ka usavršavanju, kako bi neprekidno slijedili poslednja dostignuća tehnike. Izborom Fagusovih prozora, vrata ili drugih arhitektonskih otvora ne birate samo najbolje proizvode nego i dugovječnost, pouzdanost i sigurnost. Kupci naših proizvoda su iz: Austrije, Njemačke, Italije, Švajcarske, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Irske, Španije, Libije, Australije, Alžira, SAD-a, Engleske, Norveške, Švedske…

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…